Ecler NUO2.0 Professional DJ mixer

Oled kindlasti näinud, et meil poes on imeliselt kompaktne ja hea kvaliteediga mixer Ecler NUO2. Kunagi 2000-ndate lõpus sai neid Eestisse toodud erinevates suurustes ja rõõmsad tööloomad on tänaseni kasutustes peamiselt kodudes. Peale mõningast pausi on see tööloom läbi teinud väiksed plastilised ja tehnilised muudatused ja on nüüd olemas müügil ka plaadipoes Biit Me Record Store. Kui aastate jooksul oleme midagi täheldanud siis seda, et Ecleri pultide helikvaliteet on üks neid, mis meid ikka ja jälle hämmastab võrreldes teiste tootjatega. Tahad kodus magamistoas miksimisel head soundi ja pigem väiksema eelarvega võta Ecler NUO2.0. Sa ei kahetse.

Ecler Nuo 2.0

  • Channels 2 with independent gain & 45mm fader
  • 1 x MICRO/LINE + 2 x PHONO/LINE
  • 1 x Master (XLR3 + RCA) + 1 x Booth (RCA) + 1 x REC (RCA)
  • Independent per channel (Bass, Mid & Treble)
  • Hind: 399 eur

Ecler-NUO-2.0-dj-mixer-perspect

Ecler-NUO-2.0-dj-mixer-front

Leave A Comment