CARHARTT WIP X PRO-JECT – DEBUT CARBON plaadimängija

Carhartt-WIP-x-Pro-Ject-00

Ei teagi kas on hea või halb, et plaadimängijate tootmine pole nii populaarne, kui uute õllemaitsete pruulimine aga meil on rõõm esitled teile CARHARTT WIP X PRO-JECT DEBUT CARBON plaadimängijat. Algselt Detroidist pärit tööriiete firma CARHARTT on Euroopas kõvasti kanda kinnitanud pigem tänavarõivaste osas (osta siit ☛ REEDE ) ja viimastel hooaegadel üllatavad ka eriliste koostöö projektidega. Eelmise hooaja tooteks olid plaadikotid, mis tänasel päeval mööda Tallinna ja Tartu pidusid liiguvad. Uue hooaja koostöö projekt on Austria plaadimängija tootjaga PRO-JECT. Aastate jooksul on ka nii välja kujunenud, et kui küsitakse soovitust koju uue plaadimängija ostmisel siis üks kindel valik on olnud alati PRO-JECT. Plaadimängijat on toodetud spetsiaalselt toetamaks “THE SOUND OF DETROIT” volume 3-seeria t-särgi kollektsiooni. Nagu ikka on detailid need, mis teevad mängijast CARHARTT plaadimängija.

Carhartt-WIP-x-Pro-Ject-04

Carhartt-WIP-x-Pro-Ject-01

Tehnilised näitajad (DC)

 • Speed 33, 45 (manual speed change)
 • Drive principle belt drive
 • Platter 300mm metal with felt mat
 • Mains bearing stainless steel
 • Wow & flutter +/- 0,10%
 • Speed drift +/- 0,80%
 • Signal to noise – 68dB
 • Tonearm 8,6”, Carbon
 • Effective arm length 218,5 mm
 • Effective arm mass 6,0 g
 • Overhang 18,5mm
 • Tracking force 10 – 30mN
 • Power connection 110/120 or 230/240 Volt – 50 or 60 Hz
 • Included accessories 15 volts DC /0,8A power supply, dust cover
 • Standby power consumption 1 watt
 • Dimensions 415 x 118 x 320mm (WxHxD) lid closed
 • Weight 5,6 kg net
 •  
 • Hind: 350 EUR
Leave A Comment