Kali Briis – Say Whaat? – Eesti Pops

Kodumaise elektroonilise popi tippu kuuluv Paide electro-soul’i artist KALI BRIIS on saanud värskelt valmis oma neljanda albumi SAY WHAAT?. Ilmeksimatult äratuntava helikäsitlusega Kali Briisi liider Alan Olonen on aastate jooksul treinud hiphopi, electro, soul’i ja r’n’b kõladest uudse kokteili, mis on suutnud end eemale hoida kolkalikest kõladest ja saavutanud eripärase, universaalse helimaailma. Käesolev album liigub lineaarselt blues-popi radadelt funkiva elektroonika ja kosmiliste duettideni, kummardades läbivalt nii ulmemaailma, kui ka kõikemõjutava naissoo poole. Intriig ja autsaideri seisus on alati Kali Briisi fenomeni üleval hoidnud – album “Say Whaat?” on Alani seniste taotluste ja võimete tipphetk. Head kuulamist ja levitamist igasse kaarde. Plaadi väljaandja on eestimaise, uudse popi eestvedaja, plaadifirma EESTI POPS.

Biit ütleb:

Nii töökaid ja tragisid Eesti artiste on vähe, kui KALI BRIIS. Uus album SAY WHAAT? on eelmistega võrreldes kompaktsem ja väljapeetum. KALI BRIISi võtmefiguur üritas muuseas ka oma sõna maksma panna kohalike omavalitsuste valimistel. Seekord jäi mandaat saamata aga küll see aeg ka tuleb

Leave A Comment