AIAIAI – TMA-1 Studio by Young Guru

Taani bränd AIAIAI on juba mõnda aega Eestis oma kanda kinnitanud. Siin seal pidudel on näha DJ-sid, kelle kõrvaklappideks just AIAIAI toodang. Taanlastele kombe kohaselt dünaamilise ja minimalistliku disainiga. Kes küll neid ei tahaks? Mis teeb aga AIAIAI tooted veel erilisemaks, et mudelite kõrvapatju on võimalik kergelt vahetada. Tootenimekirjas on klappe nii stuudiosse, klubisse, tänavale või isegi ekstreemsporti harrastavale muusikasõbrale.

TMA-1-Young-Guru_1

AIAIAI – TMA-1 Studio – Engineered by Young Guru

Ameerika produtsendi YOUNG GURU-ga koostöös valminud TMA-1 Studio klapid on esimesed, mida võimalik nüüd oma kõrvaga kuulata. Kiire testimise käigus peame tunnistama, et ilu ja headus ei ole mitte ainult välimuses ja detailides, vaid ka helilises kvaliteedis. Detailides tahaks kohe eriti ära märkida n.ö. stuudios töötamise kõrvapadjad, mis sõna otseses mõttes ongi vastu teie kõrva nagu pehmed kodused padjad.

Lisa info : TMA-1 Studio – Engineered by Young Guru

TMA-1-Young-Guru_2

Leave A Comment