House Of Traps @ Mutant Disco August 2013 siiditrükk poster

Mäletan, kuidas veel 2000-ndate keskel Londonis tegutsenud plaadipood VINYLJUNKIES müüs ja kekutas uue plaadifirma FIRECRACKER 10 tollistega. Need ei olnud lihtsalt tavalised 10 tollised vaid alati oli nende lahutamatuks osaks siiditrükis ümbris. Peamiselt kujutasid mõnda heroilist hetke koomiksiraamatust. Need 10-sed läksid loomulikult maru hästi kaubaks ka nende sisu pärast. RAUL (toim. Raul Saaremets – saade Vibraatsioon Raadio 2, Mutant Disco, Röövel ÖÖbik jne.) oli üks esimesi, kes neid kõvasti ette ja taha kiitis. Hilisem ajalugu räägib sellest, kuidas plaadifirma bossile jäi kõrvu Eesti produtsent BAKEY USTL ja sündis plaadifirma UNTHANK. Usun, et paljud Eesti ja musa armastajad mujalt maailmast on truely grateful, et selline leibel eksisteerib. Eelmisel nädalal toimunud MUTANT DISCO käigus paisati müüki 10 HOUSE OF TRAPS/FIRECRACKER originaal kujundusega siiditrükis printi. Mõned jäid alles ja müügil Biidis. 15 eurot tükk. Nummerdatud. Ehk siis tule osta endale piece-of-house-history vms.

Firecracker @ Discogs

poster

Leave A Comment