Imandra Lake – Seemnesegu – Seksound

Plaadifirma Seksound andis 24. veebruaril välja ansambel Imandra Lake remiksplaadi “Seemnesegu”. Albumil on Imandra Lake laule töödelnud Seeland (UK), Manual (DK), 3 Pead, Leslie Da Bass, Tallinn Daggers, Wolfredt, Out-Or, Joel Tammik, Treee, Music For Your Plants ning Forgotten Sunrise. “Seemnesegu” sisaldab 12 remiksi 2010. aastal imunud albumi “Seesamseesam” lugudest. Suvel 2012 ilmus ka 7″ singel kahe versiooniga Imandra Lake laulust “Ilus aeg”. Imandra Lake on salvestamas ka uut albumit, mis loodetavasti ilmub veel sel aastal!

01. Igane (Seeland rmx)
02. Rabajärv (Music For Your Plants rmx)
03. Ilus Aeg (Out-Or rmx)
04. Seesam (Leslie Da Bass rmx)
05. Öö laul (Tallinn Daggers rmx)
06. Majades (Wolfredt rmx)
07. Vajun (Manual rmx)
08. Liugle liugle (Forgotten Sunrise rmx)
09. Puhangus (Treee rmx)
10. Ole mu laev (3 Pead)
11. Puhangus (Joel Tammik rmx)
12. Igane – instrumentaal (Seeland rmx)

IMANDRA_LAKE_2013

Biit ütleb:

Kui Imandra Lake’i originaal looming tundub kohati nii puutumatu siis Seemnesegu osalised on suutnud selle sama helguse jäädvustada ka oma töötlustes. Eriti suur rõõm on taaskohtumise üle ansambliga TREEE

Leave A Comment