FILM – Kõik muusikud on kaabakad

Homsest alates kinos jooksev HELERI SAARIKU esimene täispikk mängufilm KÕIK MUUSIKUD ON KAABAKAD on nagu ood heale Eesti muusikale. TÕNIS LEEMETS, CHALICE, TEHNOLOOGILINE PÄIKE ja ANDRES LÕO on vaid mõned artistid, kes loovad pildiga harmoneeruva helilise tausta. Tõsiselt kiiduväärt ja kütkestav on film ise viies vaataja tegelikkuse ja illusioonide piirimaile. Kohati elatakse läbi midagi, mis meenutab Warholi THE FACTORY aegset glamuurset kultuur kommuuni õhkkonda ja teisalt külma ja rõsket sotsiaalset reaalsust. Hiilgava etteaste teeb hetkel Amsterdami DasArts teatrimagistrantuuris õppiv Von Krahli teatri näitleja RIINA MAIDRE. Debüüdi kinolinal teeb JAREK KASAR ja kõrvalosades astuvad üles mitmed Eesti noore põlvkonna muusikud. Tahaks väga loota, et KÕIK MUUSIKUD ON KAABAKAD saavutab aastate jooksul sama legendaarse staatuse nagu 80-ndatel vändatud TEISIKUD. Midagi sellist mida iga ilmaga oleksid nõus korduvalt vaatama.

Katkend filmist KÕIK MUUSIKUD ON KAABAKAD

[tubepress video=”h6WdJBLYoFs”]

Leave A Comment