Rotrum – 9 Scenes – Biit Digital

BiiT pöörab uue lehe ja alustab tegevust iseseisva sõltumatu plaadifirmana. Olgugi, et esimesed sammud teeb Biit digitaalselt ei alanda see muusika kvaliteeti ega usku, et just see muusika peaks kuulajatele ligipääsetav olema. Alates hetkest, kui Biit avas uksed reaalse plaadipoena on tähelepanelikult jälgitud kõrvalt Eesti muusika arengut digitaalses maailmas. Tänu kultuurikõla MÜÜRILEHT veergudel ilmuvale “Uus Eesti biit” seeriale on nii mõnedki neist loodetavasti rohkem, kui lihtsalt nimed. Käesoleva numbri “Uus Eesti biit” staariks on müsteeriline ROTRUM. Üks nendest leidudest, mis esimesest hetkest ahhetama pani. Album 9 SCENES on aga väärikas tõestus sellest, kui hea võib olla Eesti elektrooniline muusika. Aitäh ROTRUM ja loodan väga, et leidub ka mõttekaaslasi. Head kuulamist!

Leave A Comment