Oi oi oi oi ehk hugeblackdrops blog

Kõige populaarsemad Youtube videod läbi aegade on kas nunnud loomad, lapsed või Justin Bieber. Klippidel, mis filmitud käsikaamera või mobiiltelefoniga klubiüritustel pole eales võimalust saada kõige vaadatuimaks. Juba selle pärast, et see on ikka üks paras nonsenss vaadata videot, kus keskmisest helikvaliteedist pool või kolmveerand korda halvema kvaliteediga muusika taustal inimesed tantsivad ja kätt vibutavad. Aga ometi sellistest videotest puudust pole.

Tallinna noored dj-d MAREK POEL, JOHAN3000 ja ROBERT NIKO otsustasid selle isegi ajuvaba asja veel idiootsemaks kruttida blogiga hugeblackdrops.wordpress.com. Nende enda sõnul : “ … internetilehekülge, kuhu laeme üles rõõmsaid ning ülevaid hetki erinevatest elektroonilise muusika pidudest üle maailma. Kõige intensiivsemad ülesehitused ja kõige mahlasemad dropid

Ei jäägi muuda lisada, kui dropid massidesse!

Leave A Comment