Disko nohik Todd Terje

Eelmise nädala neljapäeval sain tänu GERD JANSON-ile uue lemmik loo, millest vaimustusega rääkida. Samas pelgan, et plaadi ilmumisel saadab seda lugu nii kolossaalne edu, et tema erilisusest jäävad järgi ainult riismed töötluste ja kogumike näol. Norra disko tšempioni TODD TERJE lugu INSPECTOR NORSE tõi minus esile muusika haige inimesele omase käitumise. Peata olekust appi-mis-lugu-see-on-ja-kust-ma-seda-veel-kuulata-saan kuni võiduka nime avastamiseni ja järjest 30 korda kuulamise. Kõige selle krooniks leidsin oma hetke idooli uue blogi – letsnerd.com/, kus TODD TERJE rahulikult nohikut paneb. Tundub, et suure modifitseerimise käigus on Terje suutnud postituste navigatsiooni nii kapitaalselt ära peita, et aita miski muu, kui peate endale letsnerd.com blogi RSS lugejasse tõmbama. Kvaliteetset siseinfot selle kohta, kuidas JAMES MURPHY lindistab trumme, milline on DARSHAN JERSANI (Metro Area liige) lemmik sünt on ühed esimesed põnevamad sissekanded oktoobri lõpus alustatud blogis.

Leave A Comment