Alan D. Oldham – techno und kunst

Need on meeldivad päevad, kui mõni vana sõber satub “siin kandis olema” ja astub sisse, et paar sõna juttu vesta. Kõrvale jättes “kuidas läheb?” keskustelu on neil alati mõni põnev lugu kaasas. Eesti techno allilma veteraan DJ PUNCH tõi neid lausa kaks.

Lugu Hollandi plaadifirmast DJAX-UP-BEATS, kes pole südames ainult cooli groove’iga vaid on pakkunud ka silmailu eriliste plaadikujundustega. Futuristlikud koomiksisketšhid, mille loojaks ise ka muusikat produtseeriv mees Detroidist – ALAN D. OLDHAM. Euroopas nii kõrgelt hinnatud, et korraldatakse lausa näituseid. Just hetkel on võimalik tema näitust külastada Berliinis. Need, kes lennata ei julge ja rongiga nii kaugele sõita ei taha peavad leppima tema kodulehekülje läbi töötamisega aga see on seda väärt.

[tubepress video=”6zvY-Yfc7as”]

Leave A Comment