BiiT kohvik Telliskivi Loomelinnakus homme

See kord lisaks pirukatele ka kõrvamõnu dj-delt Talisman ja Juss. Lisaks hipsterite laadapäevad

Täna ootame teid Von Krahli … ABSTRAKTSIOONIDE ÖÖ

ja

check one two - seiji - von krahlCHECK ONE TWO 12/09/2009 @ VON KRAHL(Rataskaevu 10, Tallinn)

SEIJI (Bugz In The Attic / UK)

Seiji alustas elektroonilise muusikaga 1990-ndate aastate alguses ning huvitus esimese hooga hardcoreist, houseist ja us garageist. 1995. aastal produtseeris ta koos G-Forceiga loo Northern Exposure, mille andis välja 4Hero plaadifirma Reinforced. G-Forceiga anti hiljem koos välja ka album Just Another Number. 90-ndate teises pooles pani Seiji koos Afronaughtiga aluse Bugz in the Atticule legendaarsele produtsentide ja dj-de kollektiivile, millest sai üks hinnatuimatest remikside tootjatest tuntumad nendest näiteks 4hero, Macy Gray ja Amy Winehouse’ii töötlused. Bugz andis lõpuks 2006. aastal välja ka täispika albumi Back In The Doghouse, mille peal olid singlilood Booty La La ja Move Aside. Seiji ise on remiksinud teiste hulgas selliseid artiste nagu Alicia Keys, Basement Jaxx ja Erykah Badu. 2007. aastal kirjutas ja produtseeris ta suure osa Roisin Murphy albumist Overpowered, kaasa arvatud ka esiksingli. Viimaste sooloprojektidena on ta Sonar Kollektivi alt välja andnud instrumentaalprojekti DJ Tools, singli Todo Mundo ja seijigoodiesi nime kandva seeria, mis on tasuta internetis aadressil www.seiji.co.uk.

CRITIKAL
PAUL OJA
QUEST

Kuula saadet Programm (Raadio2 L 21:00) ja võida pilet peole!

Pilet keskööni 100 / flaieriga 75, hiljem 125 / 100

hiphop.ee check-onE-TWO raadio 2 seiji.co,uk

Leave A Comment