lihtsalt-kunst

Järgmise BiiT ürituse flaieri teeb lihtsalt oliver. Kes on lihtsalt Oliver? Lihtsalt Oliveri argipäevaks on osalemine Eesti edukaima eksport artikli (isegi oprah kasutab seda) Skype kasutajaliidese kujundamisel. Tööst vabal ajal meeldib talle kindlasti lõõgastuda muusika seltsis. Veel mõni aeg tagasi võis lugeda tema lemmikutest ja teda erutavatest soundidest soulmatters nimelisest blogist. Tänasel päeval võite vähemalt ennast kursis hoida sellega, mis teda tõmbab disainis -> designmatters.

Armastusest muusika vastu valmistas lihtsalt Oliver need eksklusiivsed 12×12 pildid muusika ajaloo märkimisväärsetest albumitest. Teie saate aga neid oma silmaga näha ja lausa osta, kui tulete 13. juunil Telliskivi Loomelinnakus toimuvale Kirbuturule, kus kohal ka BiiT kohvik.

vinüül kunst by oliver

Leave A Comment